keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Anton ja Viro

Olen yhtä shokissa ja masentunut kuin valtaosa Johanin ihailijoista ja vihaajista, jotka jäämme nyt ilman jokapäiväistä piristettämme tai kiukkukohtaustamme. Uuden Suomen blogipalvelu menetti valovoimaisen ja loistavan kirjoittajan. Valtakunnan ykköshärnääjän. Johan kirjoittaa tyylilleen uskollisesti niin, että ottaa aina puolustaakseen yhden totuuden. Johan jatkaa Antonin tapauksen seuraamista omassa eurovaaliblogissaan: http://johaneurovaali.blogspot.com/.
Kiitän kovasti kommenteista, jotka ovat nyt ajautuneet sivuilleni ilmeisesti silkasta ikävästä Johania kohtaan. Kiitos myötätunnosta. Uuden Suomen säännöt olivat selvät. Kolme varoitusta ja ulos. Johan käytti pelotta kaikki kolme. Safkalle Uusi Suomi on ollut äärimmäisen tärkeä kanava esitellä ajatuksiamme. Käytännössä meidän pää-äänenkannattajamme, mikä on tietenkin hyvin sympaattista erikoista, kun edustamme niin ääripäätä Suomessa.
Anton omalla kohtalollaan sivuaa Viroa ja Safkaa. Hänen Rimma-äitinsä on vironvenäläinen, joka on mennyt naimisiin itseään 20 vuotta vanhemman suomalaisen miehen kanssa päästäkseen pois Virosta, järjestelmästä, jota syytämme apartheidiksi. Olemme kritisoineet myös suomalaisten sekaantumista Viron ortodoksikirkon asemaan. Sen sotkun laineet lyövät nyt Suomeenkin. Safka vastustaa uskonnolista vainoa ja muukalaisvihaa, joka ilmenee Suomessa russofobiana.
Kannustakaa ja äänestäkää Johania, loistavaa soturia, jonka suuta ei internetin maailmassa enää kukaan voi tukkia.

1 kommentti:

lahtari kirjoitti...

"Hänen Rimma-äitinsä on vironvenäläinen, joka on mennyt naimisiin itseään 20 vuotta vanhemman suomalaisen miehen kanssa päästäkseen pois Virosta, järjestelmästä, jota syytämme apartheidiksi."

Varsin paljastava lause. Yksi pikku juttu tulee mieleen. Avioliiton motiivi tuskin oli Virosta pääseminen. Viro ei ole mikään sosialistimaa, jokainen pääsee sieltä pois ihan ilman kutsua, kulissiavioliittoa tai muutakaan. Venäjällekin pääsee ilman viisumia kun on Venäjän kansalainen. Eiköhän Rimma pikemminkin lähtenyt rahan perään.

Lienemme kuitenkin yksimielisiä siitä, että Rimma kusetti miestään aivan alusta lähtien.