tiistai 9. kesäkuuta 2009

Sofi Oksanen vasemmiston tuholaisena

Julkaistu ensin:
http://leenahietanen.blogit.uusisuomi.fi/2009/06/09/sofi-oksanen-vasemmiston-tuholaisena/

Pakko palata analysoimaan vasemmiston romahdusta eurovaaleissa. Olihan ensimmäinen vaaliteemani suoraan asian ytimestä: ”Viron fasismi on Suomen vasemmiston tuho”. Virolaista fasismia Suomessa edustaa erityisesti kirjailija Sofi Oksanen, jonka ”Puhdistus”-kirjaa on myyty runsaasti yli 100 000 kappaletta. Kirja ruokkii Suomessa paitsi neuvostovastaisuutta, niin ennen kaikkea vasemmiston vastaista mielialaa.
Kirjan tarkoituksena on muodollisesti käsitellä Neuvostoliiton rikoksia, mutta sen perimmäisenä tarkoituksena on laillistaa venäläisten sortoa Virossa. Olen varoittanut aiemminkin tästä viehättävien virottarien huijarikolmikosta: Sofi Oksanen, Imbi Paju ja Iivi Anna Masso. Nämä naiset ovat Suomessa varmistamassa, että puhutaan pahaa Neuvostoliitosta, mutta ei varmasti tämän päivän Viron apartheidista. Tämä kolmikko tekee todellista myyräntyötä suomalaisen vasemmiston päänmenoksi. Sen takia suomalaisen ja eurooppalaisen vasemmiston tehtävä on herätä ihmettelemään venäläisten sortoa Virossa ja Latviassa. Vasemmisto löytää aina äänensä, kun se ryhtyy vastustamaan fasismia.
Sofi Oksasen ”Puhdistus”-kirja pesee virolaisten fasistien käsiä juutalaisten verestä. Mikään suuri salaisuus ei ole, että kirjan päähenkilöt, metsäveljet, olivat vastuussa Virossa juutalaisten tuhosta.
Suomalaisen vasemmiston heikkoutta on se, että se hyväksyy saman näkökulman oikeiston kanssa. Vasemmistokin pesee virolaisten SS-miesten käsiä puhtaaksi juutalaisten verestä. Vasemmiston tehtävä on aina vastustaa fasismia. Vasemmiston tulisi muistaa historiallinen tehtävänsä: kommunismi tuhosi fasismin. Siitä vasemmiston on aina oltava ylpeä. Paljon mahdollista on, että Suomen vasemmisto ei tätä näkökulmaa Viron kohdalla ymmärrä, koska virolaiset salaavat tehokkaasti omat rikoksensa historiassa.
Vasemmisto romahti koko Euroopassa. Baltit, erityisesti virolaiset ja latvialaiset, ovat johtaneet Neuvostoliiton mustamaalausta europarlamentissa. Kaiken takana on tämä heidän oma rikollinen venäläisten kohtelunsa sekä heidän natsirikoksensa. Kuinka kalliiksi eurooppalaiselle vasemmistolle tulee Neuvostoliiton romahdus ja 1,5 miljoonaa kansalaisuuden riiston kohteeksi joutuneet venäläiset Virossa ja Latviassa?
Vasemmiston menestymistä haittaa varmasti myös vaaliajankohta. Se ajoittuu seuraavat 5-vuotisjaksot aina Tiananmenin aukion verilöylyjen vuosipäivään. Ei sekään ole parasta mainosta vasemmistolle.

http://antifasistit.blogspot.com/2009/01/virolainen-fasismi-suomessa.html

2 kommenttia:

T kirjoitti...

Ruotsissakin on apartheid http://www.youtube.com/watch?v=FJbiT9nF01Q

Ruotsin Lappi on miehitetty

Repe kirjoitti...

"kommunismi tuhosi fasismin. Siitä vasemmiston on aina oltava ylpeä."

juu vasureitten kannattaa olla ylpeitä myös kommunistisista pohjois-koreasta, laoksesta, kuubasta, kiinasta jne. oioi, kuinka noissa maissa ihmisoikeudet ovat maailman ykkösluokkaa!