perjantai 2. heinäkuuta 2010

Saksan presidentinvaalit voitto antifasismille

Saksan presidentinvaalien yhdeksän tunnin jännitysnäytelmää on hyvin huonosti osattu selittää maailmalle. Mistä siellä Saksassa äänestettiin, kun presidentillä ei ole edes valtaa?

Vaalit voitti harmaa hiirulainen Christian Wulff (51), joka oli istuvan liittokansleri Angela Merkelin ehdokas. Vastaehdokas, Itä-Saksassa syntynyt pappi Joachim Gauck oli riippumaton vihreiden ja sosialidemokraattien ehdokas. Häntä mainostettiin kansalaisoikeuksien puolustajana Itä-Saksassa. Toisin sanoen hän vastusti Itä-Saksan kommunistista johtoa 1980-luvun lopulla eli oli antikommunisti ja toisinajattelija.

Toista itäsaksalaista, istuvaa liittokansleri Merkeliä tämä pyhimykseltä vaikuttava mies ei kuitenkaan onnistunut vakuuttamaan.

Oleellista on, että Joachim Gauckin nimi on Prahan julistuksen allekirjoittajien joukossa. Prahan julistus on se pahuuden manifesti, jolla rinnastetaan kommunismi ja fasismi. Se on se pahuuden manifesti, jolla halutaan tuomita Neuvostoliitto ja kommunismi Natsi-Saksan ja fasismin tapaan rikollisiksi. Tällä pahuuden manifestilla Neuvostoliitolta riistettäisiin sen voitto toisessa maailmansodassa ja Natsi-Saksan liittolaiset julistettaisiin voittajaksi.

Prahan julistus herättää jokaisen aidon antifasistin päässä hälytyskellot soimaan. Suomesta tämän julistuksen on allekirjoittanut vain Veikko Saksi, Karjalan palautuksen puuhamies, Neuvostoliiton ansioiden ykkösvihollinen. Muut allekirjoittajat ovat Itä-Euroopan nationalisteja, Hitlerin perikuntaa.

Huolestuttavaa on se, että Saksassa tällaiset vihreyden, sosialidemokratian ja kansalaisoikeustaistelijoiden valepukuun suojautuneet piilonatsit pääsevät niin pitkälle, että heidän torjuntaansa tarvitaan kolme äänestyskierrosta!

Vilpittömät onnittelut Angela Merkelille! Hän torpedoi natsismin paluun yrityksen Saksassa!

Ei kommentteja: