sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Väärä vihollinen

http://leenahietanen.blogit.uusisuomi.fi/2009/07/14/vaara-vihollinen/

Vasemmistoliiton uusi puheenjohtaja Paavo Arhinmäki paljastui kehnoksi taktikoksi, kun hän valitsi puolueensa viholliseksi kokoomuksen. Hukassa on myös vasemmistonuorten Jussi Saramo etsiessään ihanteita Ranskan vallankumouksesta eli siis porvarillisesta vallankumouksesta!
Molemmat perinteiset vasemmistopuolueet, demarit ja vasemmistoliitto kilvan julistavat tehneensä pesäeron niin kommunismiin kuin Neuvostoliittoon. Tämä on tuhon tie: sosialisti, joka on antikommunisti, on enää pelkkä kansallissosialisti eli fasisti. Sosialidemokraateissa tätä linjaa edustaa Lasse Lehtinen, joka rehabilitoi toisen maailmansodan sotasyyllistä, Risto Rytiä.
Suomessa kokoomus on ottanut demareiden paikan yleisenä hyvinvointipuolueena. Demarit taas ovat paiskautuneet perinteistä kokoomustakin oikeammalle. Vasemmistoliitolla on kaksi vihollista: sosiaalidemokraatit ja Viron Isänmaapuolueen puheenjohtaja Mart Laar.
Vasemmistoliiton tulisi pelastuakseen haastaa demarit johtavana vasemmistopuolueena ottamalla vastuulleen koko työväenliikkeen historia. Se tarkoittaa myös kommunismin ja Neuvostoliiton puolustamista. Vasemmistoliitto tekee sen vaivattomasti ottamalla kansanrintamanomaisesti siipiensä suojaan Suomen kommunistit ja muut laitavasemmiston änkyrät, maolaisineen ja muine vasemmistolaisine yksityisajattelijoineen. Kun vasemmistoliitolla on työväenliikkeen historia hallussaan, demareille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin joko sulauttaa koko vasemmisto itseensä tai jäädä Suomen äärioikeistolaisimmaksi puolueeksi ja tuhoutua.
Mart Laar puolestaan kuuluu järjestöön nimeltä Foundation for the Investigation of Communist Crimes ( http://www.communistcrimes.org/). Nimensä mukaisesti järjestö tutkii kommunismin ”rikoksia” päämääränään kieltää kommunismi lailla. Tässä järjestössä on Laarin lisäksi perustajajäsenenä yllätys, yllätys, itse Aatun adjutantin poika Damian von Stauffenberg. Aatun eli Adolf Hitlerin esikuntapäällikkö Claus von Stauffenberg yritti salamurhata Hitlerin, mutta epäonnistui ja teloitettiin vuonna 1944. Hollywood on tehnyt tästä kiltistä natsista elokuvan Valkyria, jota tähditti Tom Cruise.
Vasemmiston tulisi muistaa, että sen tehtävänä on fasismin vastustaminen kilttien natsienkin muodossa. Pojat eivät ole isiensä rikoksiin syyllisiä, mutta näiden ihmisten tavoitteena on sanoa, että fasismi oli hyvä aate. Vain Hitler pilasi sen.
Mart Laarin järjestö voi hyvin ja tuhoaa vasemmistoa tehokkaasti Euroopassa. Laar lienee saanut innoituksen järjestölleen Suomesta, Pro Karelialta ja Veikko Saksilta sekä heidän totalitarismi-sivustoltaan (http://totalitarismi.com/). Ei mitään pahaa Virossa ilman Suomea. On irvokasta, ettei vasemmisto Suomessa kykene tunnistamaan ja estämään omia tuholaisiaan ja heidän voittokulkuaan Euroopassa. Viimeisenä esimerkkinä heidän menestyksestään ovat erilaiset julkilausumat Euroopan parlamentissa ja ETYJ:issä kommunismin ja fasismin rikosten samaistamisesta.
Vasemmiston pelastukseksi saattavat koitua juutalaiset. Simon Wiesenthal-keskuksen johtaja Efraim Zuroff on polttanut päreensä baltteihin ja heidän politiikkaansa rinnastaa kommunismi ja fasismi. The Jerusalem Post-lehdessä (http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1246443787714&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull ) Zuroff kehottaa kaikkia juutalaisia taistelemaan balttien historian vääristelyä vastaan. Zuroffilla on vihollisilleen selvä nimi: Viro, Latvia ja Liettua.
Suomalaisen vasemmiston on myös aika herätä ja tunnistaa vihollisensa: Saatana saapuu nyt Tallinnasta.

Ei kommentteja: