maanantai 30. maaliskuuta 2009

Mauno Koivisto oli väärässä

(Apartheid-katsaus 13 viikko/2009)

Mauno Koivisto oli väärässä. Toimittajat eivät ole sopuleita. Toimittajat ovat natseja. EU:n kansalaisoikeudettomia venäläisiä Virosta kävi Helsingissä osoittamassa mieltään vastustaen Suomen tukea Viron apartheidille. Suomalainen lehdistö paljasti, ettei se ymmärtänyt asiasta yhtään mitään. Pahiten haksahti valtakunnan ykköslehti Helsingin Sanomat; niin sen kulttuuriosasto kuin pääkirjoitustoimituskin. Kulttuuritoimitus toimi suorastaan vastoin journalismin etiikkaa jättäen mainitsematta mielenosoituksen järjestäjän nimen, Suomen antifasistisen komitean, Safkan. Kun Hesarissa ei ymmärretä mitään, silloin on valtakunnassa asiat huonosti.
Jo vuosien ajan ilmassa on roikkunut kysymys, kumpi on Viron apartheidille tärkeämpi, Aatos Erkko vai Tarja Halonen? Vastaus on nyt päivän selvä: Aatos Erkko. Suomalainen mediamafia on sitoutunut suomalaiseen Lebensraum-projektiin. Virosta luodaan venäläisvapaata fenno-ugrien Shangri La´ta, jossa demokraattiset oikeudet koskevat vain aitoja suomensukuisia asukkaita.
Media on sotapsykoosissa. Kun asia-argumentointi kohtaa vain vihaa, kyseessä on sotapsykoosi. Se on totuuden täydellistä kieltämistä. Paperimedia tekee näin toimiessaan itsemurhan. Suomalaisen sanomalehdistön kuolemaan eivät ole ketkään muut syyllisiä kuin toimittajat itse.
Suomalainen media ymmärtää, että nyt käydään ratkaisevia ideologisia taisteluja käynnissä olevassa kolmannessa maailman sodassa. Sotaa käyvät 1900-luvun historian pimeimmät voimat. Toisen maailmansodan päättyminen vei nämä voimat Yhdysvaltoihin. Erityisesti Baltian emigrantit ovat kunnostautuneet tässä ideologisessa sodassa. Kylmän sodan päättyminen lopetti tämän taistelun aseellisen vaiheen. Nykyistä sotaa käydään pääosin ideologisen taistelun ja värivallankumousten kautta, yleensä väkivallattomasti poikkeuksena vain Georgia. Sodan päämääränä on toisen maailmansodan tuloksen mitätöinti ja varmistaa Natsi-Saksan liittolaisten voitto.

Sodan
julistus
Suomen antifasistinen komitea julisti sodan Suomessa toimivia Natsi-Saksan liittolaisia tukevia tahoja vastaan. Safka ei halua, että Suomi sitoutuu jälleen kerran väärälle puolelle, Natsi-Saksan liittolaisten puolelle. Safkan manifesti jäi valitettavasti vieraidemme, venäläisten jalkoihin, jotka omalla karismallaan jättivät järjestävän tahon statistiksi omassa tapahtumassaan.
Safkan manifesti jäi kiireessä suomentamatta, joten tässä siitä suomennos. Manifesti julkaistiin mielenosoituspäivänä maanantaina 23.03.2009 Safkan tiedotustilaisuudessa:

JULISTUS 23.03.2009


Tuomitsemme Viron ja Latvian apartheid-politiikan. Se tarkoittaa etnisten vähemmistöjen kansalaisuuden riistoa, heidän poliittisten oikeuksiensa rajoittamista, kulttuuriin ja kieleen kohdistuvaa vainoa sekä joka päiväistä petit apartheidia.

Tuomitsemme fasismin ylistämisen ja natsi-kollaboraattoreiden rehabilitoinnin.

Tuomitsemme Baltian hallintojen yrityksen samaistaa kommunismi fasismiin. Tämä on eräs holokaustin kieltomuoto, koska se kiistää Natsi-rikosten ainutlaatuisuuden. Pääasiassa sen tarkoituksena on mitätöidä kansainvälisen työväenliikkeen saavutukset ja kumota 1900-luvun yhteiskunnallinen edistys.

Tuomitsemme Baltian maiden historian väärennöksen. Baltian miehitysmyytti on tämän pseudohistorian ytimessä. Se esittää Baltian kansat ikuisina uhreina. Se kieltää heidän osuutensa heidän omiin historioihinsa; heidän osuutensa Natsi-Saksan ja Neuvostoliiton rikoksiin kuten myös heidän osuutensa fasismin kukistamiseen ja Neuvostoliiton kansalaisyhteiskunnan rakentamiseen.

Miehitysmyytti ei ole vain historian väärennös vaan se on myös sorron väline ja vihapropagandan muoto. Sen ainoa tarkoitus on kiihotus kansanryhmää vastaan, kohteena Baltian venäläinen vähemmistö ja sen poliittiset ja kansalaisoikeudet. Sen pohjimmainen tarkoitus on legitimoida Viron ja Latvian apartheid-hallinnot.

Haluamme kiinnittää huomiota tosiasiaan, että kiihotus kansanryhmää vastaan on rikos Suomessa ja useimmissa Euroopan maissa.Allekirjoitukset:
Suomen antifasistinen komitea, Safka.
Yövartio, Viro.
Kansainvälinen säätiö kansallisten vähemmistöjen tueksi, Viro.
Latvian antifasistinen komitea, Latvia.
Isänmaallinen klubi ”Witez”, Puola.
Yhdistys Puolan isänmaallinen vasemmisto, Puola.
Kansan armeijan sotilaiden kansallinen komitea, Puola.
Tunnisteet: Apartheid


P.S. Mediapalautteesta sen verran, että Safkan esiintyminen A-talkissa oli historiallinen. Suomesta asuvista neljästä veljestäni yhtä koko asia ei kiinnostanut, yksi ilmoitti, että ei erityisemmin mainosta meidän olevan sukulaisia, kaksi sen sijaan oli ihastuneita. Toinen heistä oli sitä mieltä, että hän ensimmäisen kerran ymmärsi, miksi kannattaa hankkia televisiolupa. Yleisradiossa ensimmäistä kertaa puolustettiin venäläisiä. Kiitoksia siitä tilaisuudesta toimittajille, Tuomas Hyytiselle ja Jan Anderssonille.

Ei kommentteja: