keskiviikko 11. elokuuta 2010

Taistelu 1900-luvun perinnöstä osa 3.

Treblinkan keskitysleirillä juutalaisten perusajatus oli, ettei Hitlerille saa antaa kuolemanjälkeisiä voittoja. Treblinka oli paikka, jossa juutalaiset ryhtyivät väkivaltaisesti vastustamaan natseja. Sieltä on suora jatkumo Israelin valtioon ja sen väkivaltaan. Vastarintaan nousseiden juutalaisten unelma kääntyi päälaelleen.
”Israel on Hitlerin suurin kuolemanjälkeinen voitto. Juutalaiset ottivat mallia itseltään Hitleriltä rakentaessaan Israelin valtion”, pohdiskeli SAFKA:n pääideologi Petri Krohn, kun pysähdyin Helsingissä tankkaamaan SAFKA-agendaa.

Toisena voittona Hitlerille voi pitää Hollywoodia. Hitleriläisen rotuopin vaikutukset näkyvät erityisen selvästi Hollywoodin tuotannossa, joka levittää uskoa valkoisen rodun ylivoimaan. Tämän rotupyramidin huipulla ovat anglosaksit, Yhdysvalloissa erityisesti WASP:it; valkoiset, anglosaksit protestantit. Petri Krohnin mielestä tämän rotuopin ovat ottaneet erityisen vakavasti Itä-Euroopan kansat. Niiden nationalismin takana on usko ”natsilaiseen” rotupyramidiin. Itsenäistyessään erilaiset pienet Itä-Euroopan kansat ovat kuvitelleet pääsevänsä askeleen lähemmäksi anglosakseja.
”Itäeurooppalaisia kansoja ohjaa siis seuraava ajattelu: katkaisemalla suhteensa itään ja ryssiin, ne voivat lännessä esiintyä yhtä pykälää korkeammalla askelmalla. Uskon vahvasti, että tällainen rasistinen ajattelu on Ukrainan "oranssin vallankumouksen” taustalla ja itse asiassa sen liikkeellepaneva voima. Sama pätee Baltian tapahtumiin.”
Krohnin järkeilyn mukaan Ukrainan kansaa ei olisi olemassakaan vaan se on vain väline ilmaista venäläisen kansan huonommuutta.

”Safka on nähnyt monessa asiassa "russofobiaa". Russofobia on kuitenkin vain pieni osa tätä natsilaista rotupyramidi-ajattelua. Aivan sama rasistinen fobia kohdistuu serbeihin. Itsenäistymällä Jugoslaviasta kroaatit pääsevät jopa kahta pykälää serbien ja etelä-slaavien yläpuolelle”, Krohn pohtii.

Taistelu 1900-luvun perinnöstä on kärjistymässä ”kansallisdemokraatteihin”. 1900-luvun johtava aate oli sosialismi ja liikkeelle paneva voima työväenliike. Sosialismi sai kiusallisen lieveilmiön nimeltään kansallissosialismi, jonka Neuvostoliitto ja aito sosialismi tuhosivat. 2000-luvun johtava aate on demokratia. Sen lieveilmiönä on syntynyt ”kansallisdemokraatit”.

”Ehkä voisi tiivistää, että SAFKA vastustaa Suomessa leviävää (Virosta lähtöisin olevaa) kansallisdemokraattista ajattelua. Kansallis-Demokraatit, entisten Kansallis-Sosialistien tapaan ovat ottaneet nimeensä mukaan aikakautensa muotiaatteen. Todellinen sitoutuminen demokratiaan kuitenkin puuttuu. Tarvittaessa ollaan tietenkin valmiita tukemaan USA:n "demokratisoimis"-pyrkimyksiä.”
Kiinnostavaa on, aikooko Yhdysvallat tukea demokratia-imitaattoreita vai aitoa demokratiaa? Eli sitoutuuko USA puolustamaan Viron apartheidia vai ei?

Ei kommentteja: