sunnuntai 15. elokuuta 2010

Suomalaiset Holokaustin hämärtäjät

Suomi on nyt saanut virallisen Holokaustin hämärtäjän, Riitta Mikkolan. Suomesta on vaikea löytää toista niin arkaluontoista paikkaa Holokaustin hämärtäjälle kuin Mikkolan virka. Hän on Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liiton puheenjohtaja. Hän on aitiopaikalla syöttämässä Euroopassa riehuvaa puppuhistoriaa kahdesta kansanmurhasta nuorille koululaisille. Riitta Mikkolan edustamaa tapaa katsoa maailmaa kutsutaan ”Double Genocide”- liikkeeksi. Sitä edustaa Prahan julistus. Se haluaa rinnastaa Neuvostoliiton ja Natsi-Saksan, ei ainoastaan niiden rikoksia vaan myös aatteet, fasismin ja kommunismin. Viime kädessä se pyrkii Holokaustin hämärtämiseen eli englannin kielellä puhutaan Holocaust Obfuscation-ilmiöstä.

Kysymyksessä on uusi fasistinen vitsaus, joka riehuu erityisesti Baltian maissa. Onneksi maailmalla ollaan jo herätty huomaamaan tauti. Asialla ovat jälleen kerran ruotsalaiset. Ruotsin ulkoministeri on perustanut jo kymmenen vuotta sitten Holocaust Task Force – järjestön, joka pyrkii estämään Holokaustin hämärtäjien puuhat. Riitta Mikkola on yksi heidän vihollisistaan. Hänen löyhäpäinen lausuntonsa Holokaustista kansanmurhana kansanmurhien joukossa paljastaa, ettei Mikkolalla ole mitään käsitystä juutalaisten kansanmurhan ainutlaatuisuudesta. Hän on tyylipuhdas Double Genocide- liikkeen edustaja. Hänenlaisensa paikka ei ole historian opettajana ja vielä vähemmän sellaisten liiton puheenjohtajana!

On erinomaisen tärkeää, että suomalaiseen kouluopetukseen lisätään määräys Holokaustin opettamisesta kouluissa. Suomessa tätä Holokaustin hämärtämistä julistaa Sofi Oksanen, joka kirjoissaan esittelee virolaiset natsit kiltteinä natseina, niin kuin vain saksalaiset olisivat pahoja natseja. Oksanen on tunnetuin Double Genocide – kirjailija maailmalla.

Jos Suomi ei enää tunnustakaan Pariisin rauhansopimusta ja sen velvoitetta pitää kurissa fasistiset liikkeet, sen tekee nyt Holocaust Task Force -järjestö. SAFKA tulee informoimaan järjestölle Suomessa esille tulevista Double Genocide- ajattelutavan edustajista ja varoittamaan fasismin noususta Suomessa.

Lähde:
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Holokaustin+opetuksesta+tuli+määräys+opetussuunnitelmiin/1135259324418

Ei kommentteja: