maanantai 14. joulukuuta 2009

Länsirintamalta ei mitään uutta

(Julkaistu ensin http://leenahietanen.blogit.uusisuomi.fi/2009/12/12/lansirintamalta-ei-mitaan-uutta/

(Apartheid-katsaus viikko 50/2009):

Länsirintamalla jatkuu neuvostovastainen propagandasota ikään kuin Neuvostoliitto ei olisi koskaan hajonnutkaan. Viron Quisling, USA:n etuja Virossa ajava presidentti Toomas Hendrik Ilves perusti Viroon Muisti-instituutin, jonka tehtävänä on keskittyä tutkimaan Neuvostoliiton rikoksia Virossa vuosina 1944-1991. Instituutti aloitti työnsä viime tiistaina. Sitä johtaa kansainvälinen kymmenjäseninen neuvosto, joukossa suomalainen demaripoliitikko Lasse Lehtinen ja suurlähettiläs Paavo Keisalo, molemmat tunnettuja antikommunisteja. Muut tähän ilveilyyn houkutellut hyödylliset idiootit ovat englantilainen historioitsija Timothy Garton Ash, Yhdysvaltain juutalaisten komitean entinen varapresidentti Nicholas Lane, Enrique Barón Crespo, Kristian Gerner, Markus Meckel, Norman M. Naimark, Jakov M. Rabkin ja Pavel Zacek.
Espanjalainen sosialisti Crespo on entinen EU:n parlamentin puheenjohtaja, Kristian Gerner on ruotsalainen historioitsija, saksalainen Meckel on ”itä-saksalainen toisinajattelija” eli vihasi kommunisteja jo Itä-Saksassa, amerikkalainen historioitsija Naimark käyttää Hoover-instituutissa natsirahaa Neuvostoliiton rinnastamiseksi Natsi-Saksaan, kanadalainen Pietarissa syntynyt juutalainen Rabkin pyrkii samaistamaan kommunismin ja fasismin esikuvansa saksalais-juutalaisen filosofi Hannah Arendtin mukaan ja tsekkiläinen Zacek on oikeaoppinen jäsen, koska hän johtaa Tsekin totalitarismin tutkimuksen instituuttia. Hirvittävä kokoelma länsimaisia luopioita. Juutalaisetkin on höynäytetty todistamaan Hitlerin paremmuutta suhteessa Staliniin!
Nämä Hitlerin perikuntaan kuuluvat henkilöt ovat hengeltään samoja, jotka ovat Prahan julistuksen takana. Prahan julistuksen tarkoitus on saada Neuvostoliitto tuomittua Natsi-Saksaan rinnastettavaksi rikollisvaltioksi. Viro on täydellisesti pyhittäytynyt tähän tehtävään.
Muisti-instituutin perustajina ovat ulkovirolaiset, jo mainittu amerikkalainen Toomas Hendrik Ilves ja Ruotsin virolainen Jaan Manitski (tunnettu myös lauluyhtye ABBA:n sijoitusneuvojana.) Hanke edustaa siis vahvasti ulkovirolaisten intressejä. Nämä natsikollaboraattoreiden lapset haluavat fasisti-isilleen kunnianpalautusta.
Erikoinen ulottuvuus tämän Muisti-instituutin perustamisessa on se, että suomalaisen Max Jakobsonin johtama ihmisyyden vastaisten rikosten tutkimiseen keskittynyt komitea lopetti juuri työnsä. Ilves onkin korostanut, ettei uusi instituutti tutki ihmisyyden vastaisia rikoksia vaan tavallisia rikoksia eli miten Neuvostoliitto toimi!? Tarkoituksena on siis iskostaa yleiseen tietoisuuteen käsitteet ”neuvostomiehitys” ja ”neuvostorikokset”. Yhteinen tekijä Jakobsonin ja Ilveksen komissioissa on virolainen historioitsija Toomas Hiio. Hän oli Jakobsonin komitean tutkimusjohtaja ja jatkaa nyt samassa tehtävässä Ilveksen instituutissa. Hiio oli avoimen pettynyt, kun Jakobsonin komitea ei suostunut rinnastamaan kommunismia ja fasismia. Nyt hän yrittää uudelleen uuden iskuryhmän kanssa.
Ketä tämä hyödyttää?
Euroopassa selkeä hyötyjä on oikeisto, koska tällä propagandalla liataan vasemmistoa. Hämmästyttävää on, että sosialisteina itseään esittelevät henkilöt on saatu houkuteltua eurooppalaisen vasemmiston häpäisyyn tähtäävään toimintaan.
Toinen hyötyjä on ideologinen kapitalismi eli ihmiset, jotka ajattelevat, että maailman kaikkien rikkauksien tulee kuulua rikkaille. Näitä ihmisiä loukkaa se, että Venäjän rikkaudet ovat venäläisten käsissä eikä heillä. Muisti-instituutin avulla käydään taistelua Venäjän resursseista. Näille taustavoimille ei riitä, että Neuvostoliitto on hajonnut ja Venäjä on kapitalistinen. He haluavat Venäjän öljyn.
Muisti-instituutin taustavoimia etsiessä ei voi ohittaa Ilveksen tunnettuja CIA-kytköksiä, jotka viittaavat tietenkin läntisiin turvallisuuspalveluihin. Virossa toinen vaikuttava suuruus on englantilainen toimittaja Edward Lucas, joka ohjailee Viron tapahtumia Economistin toimittajana. Economist on lehti, joka julkaisee nimettömiä artikkeleita. Se palvelee kahta tarkoitusta: se tuottaa rohkeampia mielipiteitä, ja mahdollistaa tiedustelupalveluiden osallistumisen lehden tekoon. On jopa esitetty, että Economist olisi pelkkä MI6:n luomus. Eräs sen toimittajista on ollut amerikkalainen Anne Applebaum, joka on naimisissa Puolan ulkoministeri Radoslaw Sikorskin kanssa. Turha mainitakaan, että Applebaum tunnetaan Gulag-kirjastaan. Lucas puolestaan avoimesti linkittää kotisivunsa La Russophobe-sivustolle. Hän surkutteli viimeisessä Viron kirjoituksessaan, miten hänen työnantajansa tulkitsevat Baltian talouden romahduksen merkitsevän Venäjän revanssia.
Siitähän tietenkin on kysymys. Baltian maiden talouden romahdus paljastaa sen tosiasian, että nämä maat elävät Venäjän markkinasta. Pienet reunavaltiot, joissa puhutaan kummallisia kieliä, ovat säilyneet juuri Venäjän ansiosta. Erityisen edullinen näille pienille kansoille oli kommunismi, joka jakoi Venäjän resurssit tasan eri neuvostovaltojen kesken. Sitä ei kapitalistinen Venäjä enää tee. Kapitalistinen Venäjä tulee olemaan näiden reunavaltioiden tuho.
Siksi on erityisen hämmästyttävää, että Baltian maat, jotka kaikkein eniten hyötyivät Neuvostoliitosta ja kommunismista, ovat antaneet valjastaa itsensä tähän sotaan. Tyhmillä kansoilla on paikka maailmassa. Se on kansojen hautausmaa.
Muisti-instituutti aloitti juuri oikeaan aikaan toimintansa. On todellakin aika kuulla totuus Neuvostoliitosta.

Ei kommentteja: