tiistai 14. kesäkuuta 2011

Virolaisten historiahölynpöly pahenee

Virossa on historian vääristely saavuttanut hysterian tason. Tämänpäiväisessä kyydistysten muistopäivässä ei ole enää siteeksikään totuutta, vain valhetta ja vääristelyä ja natsismin ylistystä.

Raamit tämän päiväiselle tapahtumalle antaa päivämäärä. Tänään, 14.06. tasan 70 vuotta sitten oli enää viikko siihen, kun Hitler hyökkäsi Stalinin kimppuun. Neuvostoliitto valmistautui sotaan Natsi-Saksaa vastaan. Arnold Meri muistutti aina, että vuoden 1941 kesäkuun noin 10 000 virolaisen karkotukset Siperiaan olivat sotilaallinen toimenpide. Baltian rintama puhdistettiin epämääräisestä aineksesta. Siperian junaan joutuivat prostituoidutkin häiritsemästä puna-armeijan taistelutahtoa.

Virolaisille fasisteille voisi tuoda tervettä järkeä keskusteluun suomalaiset sotilasasiantuntijat, joiden tehtävänä on osata analysoida sodan johtoa ja taktiikka. Maanpuolustuskorkeakoulusta löytyy asiantuntijoita, jotka kertovat, että hyvät sotapäälliköt eivät jätä potentiaalisia pettureita riveihinsä.

Suomalainen historioitsija Seppo Myllyniemi on puolestaan kirjoittanut Baltian kohtalon vuosista 1938-1941 jo vuonna 1977 kirjan, jossa valaistaan Baltian maiden natsipitoisuutta. Näissä maissa varsin suuri joukko odotti Hitleristä pelastajaa. He vihasivat kommunisteja ja olivat neuvostokansojen pahimpia vihollisia.

Nyt Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves hakee näille natseille kunnianpalautusta. Heidän paikkansa ei olisikaan Siperiassa vaan Nyky-Viron sankareina. Viro on siirtynyt historiansa kirjoituksessa suremaan Hitlerin tappiota.

Viro tulisi viipymättä heittää ulos EU:sta. EU:n jäsenenä ei voi olla maa, joka ei ole sitoutunut Nürnbergin periaatteisiin.

Kuvaavaa tämän päiväiselle juhlinnalle oli, että karkotettujen joukosta oli poimittu 400 juutalaista, joiden muistotaulun Ilves paljasti. Virolaisten tarkoitus on näyttää Stalin juutalaisten kansanmurhaajana. Todellisuudessa Siperia oli näiden juutalaisten pelastus.

Natsi-Ilves kääntää koko kuvan päälaelleen väittäen, että Stalin aloitti Virossa juutalaisten kansanmurhan! Natsi-Ilvekselle Hitlerin vastainen sota oli virolaisten kansanmurhaa. Tällä idiotismilla hän laillistaa Nyky-Viron apartheidin ja maassa käynnissä olevan venäläisten etnisen puhdistuksen.

Tämän kansan rikollisuudella ei ole mitään rajoja.

Ei kommentteja: