maanantai 2. toukokuuta 2011

Osama, Kavkaz Center ja Molari

(Julkaistu Uuden Suomen blogissa 02.05.2011)

Tunnustan, että pidin Osama bin Ladenista. Minusta hän oli sympaattinen terroristi. Hän tuntui edustavan Lähi-Idässä aivan oikeutettua Amerikka-kriitikkiä. Luultavasti varsin moni Suomessa ajatteli kanssani samalla tavalla. Se on ollut yksi syy, miksi al-Qaidan vastustaminen ja terrorismin vastainen sota on tuntunut vieraalta. Amerikka on saanut, mitä Amerikka ansaitsee.

Suomessa kuitenkin Kavkaz Centerin vastustaminen on minulle itsestään selvää. Kavkaz Center on Suomessa oleva al-Qaidan solu. Kavkaz Center on hyökännyt paitsi Safkan (Suomen antifasistinen komitea) jäseniä vastaan, se on puolustanut terrorismia Venäjällä. Entinen pastori Juha Molari on tutkinut Kavkaz Centerin omistajan, Mikael Storsjön Suomeen tuomien turvapaikkaa hakevien tsetseenien taustoja ja rahoituskanavia ja paljastanut varsin selkeästi yhteydet al-Qaidaan.

Juha Molari on tehnyt tutkivan toimittajan työtä enemmän kuin yksikään kuukausipalkkaa saava Sanomatalon toimittaja. On kummallista, että Suomessa media ei ole kiinnostunut paljastamaan Kavkaz Centeriä. Se kertoo suomalaisen median romahduksesta. Kun Safka järjesti pari viikkoa sitten tiedotustilaisuuden asiasta, paikalle ei tullut ensimmäistäkään suomalaista tiedotusvälinettä. Onneksi sentään tuli venäläisiä toimittajia. He tutkivat nyt entistä tehokkaammin Suomen tukea al-Qaidalle.

Tiedotustilaisuuden jälkeen Safkan pääideologi Petri Krohn tiivisti syyt, miksi Suomessa voi tukea terroristeja joutumatta linnaan.
Päämääränä maailmalla on tällä hetkellä ”Venäjän balkanisaatio”, eli jakaa Venäjä Jugoslavian tapaan pieniksi paloiksi.

Suomessa tätä toimintaa tuetaan kolmella tavalla: terrorismin tuetaan Kavkaz Centerin kautta, separatismia tuetaan sukulaiskansojen nationalismin avulla ja venäläisiä ekstremistejä tuetaan kutsumalla heitä oppositioksi.

Kavkaz Centerin taustalla on Mikael Storsjö, fennougrismia Venäjällä herättelee Ville Ropponen ja venäläisiä ääriliikkeitä tukee Heidi Hautala, Euroopan parlamentin ihmisoikeusvaliokunnan puheenjohtaja. Hän on myös Kavkaz Centerin sisarjärjestö Venäjä-vastaisen Finnrosforumin perustajajäseniä. Suomessa tässä terroristien tukijoiden joukossa ovat myös Pen-klubin entiset ja nykyiset jäsenet. Taisi olla Rauhanpuolustajat ja vielä Amnestykin. Lista on hirveä häpeä suomalaiselle kansalaisjärjestötoiminnalle.

Nyt kun maailma juhlii Osama bin Ladenin kuolemaa, Suomessa olisi aika ryhtyä siivoamaan omaa pesää al-Qaidan tukijoista. On jäähyväisten aika – suomalainen intelligentsia.

Ei kommentteja: