keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Molari poliisikuulusteluissa

(Julkaistu Uuden Suomen blogissa 6.4.2011)

Poliisi vaati tänä aamuna välittömästi Juha Molaria saapumaan kuulusteluja varten Pasilaan. Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet oli tehnyt tutkintapyynnön Molarin blogikirjoitteluista. On syytä olettaa, että Biaudetin toiminnan laukaisi Juha Molarin esiintyminen englanninkielisissä Russia Today -uutisissa, joissa hän syytti Suomea Venäjä-vastaisen terrorismin tukemisesta.
Uutinen on nähtävissä tässä linkissä:
http://rt.om/news/finnis-priest-umarov-molari/
Juha Molari hermostutti esiintymisellään täydellisesti oikeudenkäyntiin valmistautuvan Kavkaz Centerin ja Finrosforumin keskeisen toimijan, Mikael Storsjön. Storsjö on oikeuden edessä 15.04. kello 9.00 Vantaan käräjäoikeudessa syytettynä tsetseenien laittomasta maahantuonnista. Hänen päätodistajinaan ovat Heidi Hautala ja Jukka Mallinen. Hautala on EU:n parlamentin ihmisoikeusvaliokunnan puheenjohtaja. Mallinen on entinen PEN:in puheenjohtaja.

RT:n uutisen poimi ensimmäisenä sivuilleen Suomessa Finrosforum ja Kavkaz Center, jotka hyökkäsivät tuomitsemaan Molarin esiintymisen. Molemmat tahot vetoavat toimintansa olevan ihmisoikeuksien puolustamista.

Finrosforum ja Kavkaz Center ovat toiminnassaan epäuskottavia.
Mikael Storsjö on ollut Kavkaz Centerin ylläpitäjänä Kaukasian emiraatin ja Doku Umarovin tiedotusministeri. Kavkaz Center on julkaissut Suomesta käsin maailmalle Umarovin viestejä ja juhlinut hänen terroritekojaan. Suomen antifasistinen komitea (SAFKA) on tuominnut Kavkaz Centerin toiminnan terrorismin tukemisena. Myöskään Finrosforum ei ole onnistunut meitä vakuuttamaan. Järjestöjen toiminta on ollut mahdollista vain suuren suojelijan turvin, joka on Heidi Hautala.

Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) tavoitteena on paljastaa EU:n parlamentin ihmisoikeusvaliokunnan puheenjohtaja Heidi Hautala ja erottaa hänet EU:n parlamentin ihmisoikeusvaliokunnan puheenjohtajan tehtävistä. Käsky Eva Biaudelle hyökätä Molaria vastaan on tullut Hautalan taustajoukoilta. Entistä tärkeämpää on saada Hautala erotettua tehtävästään. Hän on täydellisesti kompromentoinut itsensä tukemalla terrorismia.

Ei kommentteja: