maanantai 24. tammikuuta 2011

Demarit ja Stalin

(Julkaistu Uuden Suomen blogissa 24.01.2011)

Vasemmisto on nopeasti matkalla omaan hautaansa, jos Saksan johtava demari, Martin Schulz on parasta, mitä vasemmistolla on Euroopalle tarjota. Hän on nielaissut täydellisesti oikeistovalheet.
Euroopan parlamentin sosialistiryhmää johtavan Schulzin haastattelu julkaistiin virolaisessa Postimees-lehdessä 18.01.2011.
Schulzin suurin ilon aihe on kommunismin romahtaminen. Oljenkorreksi vasemmiston kriisiin hän kelpuuttaa Stalinin.
”Stalin ei tykännyt meistä vaan piti sosiaalidemokraatteja pahimpana vihollisenaan. Nimitti meitä sosiaalifasisteiksi”, Schulz hihkuu.
Schulz on Prahan julistajien ja kaksoiskansanmurhateoreetikkojen paras kaveri. Hän korostaa taistelleensa kommunismia vastaan aivan yhtä tarmokkaasti kuin fasisteja vastaan. Häntä loukkaa erityisesti se, että oikeisto yksinkertaistaa sosialistit kommunisteiksi.
”Niiden oikeistolaisten, jotka jatkuvasti huutavat, että sosiaalidemokraatit ovat kommunisteja, pitäisi tehdä paremmin kotiläksynsä. Se kritiikki meitä kohtaan on täysin aiheetonta”, Schulz summaa.

Niinhän siinä käy. Kommunismin rinnastaminen fasismiin johtaa aina fasismin rehabilitaatioon. Demarit ilman kommunismia ovat pelkkiä kansallissosialisteja, siis sosiaalifasisteja.
Stalin oli oikeassa. Viisas mies.

Itse olen täysin samaa mieltä amerikkalaisen äärioikeiston kanssa: hyvinvointivaltio on heille yhtä kuin sosialismi, joka on yhtä kuin kommunismi. Siksi Barack Obama edustaa amerikkalaiselle oikeistolle kommunismia.

Eurooppalaisella vasemmistolla ei ole toivoa ennen kuin Stalin ja kommunismi ovat osa yhteistä kansainvälisen työväenliikkeen historiaa ja perintöä.

Lähde:
http://www.postimees.ee/?id=373640

Ei kommentteja: