sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Virolaiset palkitsivat Venäjän presidentin

Virolaisilla on posketon huumorintaju. Venäläisten pahin kiusaaja Virossa, entinen pääministeri Mart Laar lähti leikkimään valtiomiestä ja päätti palkita Venäjän presidentti Dmitri Medvedevin. Kuten hän itse sanoo, hiukan etu ajassa, samaan tapaan kuin Amerikan presidentti Barack Obama sai Nobelinsa.

Venäläisten sortoa harjoittavan Isämaa-puolueen suojissa toimii uusi järjestö nimeltään Unitas, joka antoi ensimmäistä kertaa kolme ”Euroopan muisti ja sovinto”-palkintoa. Nimikin viittaa siihen, että pyrkimyksenä on ottaa todesta Euroopan parlamentissa huhtikuussa hyväksytty perverssi päätöslauselma totalitarististen rikosten rinnastamisesta ja tuomitsemisesta.

Isänmaan euroedustaja, Tunne Kelam johti julkilausuman läpimenoa Euroopan parlamentissa. Saman puolueen Mart Laar nostaa nyt kissan hännän ja jakaa tuosta uroteosta palkintoja itselleen.

Palkinnon sai nimen omaa Euroopan Komissio huhtikuisesta parlamentin julkilausumasta. Toisen palkinnon sai kukapas muu kuin Ruotsin ulkoministeri Carl Bildt, Mart Laarin vanha kaveri ja kummisetä. Joskus ruotsalaista ihmisoikeusherkkyyttä edusti Olof Palme, nyt Carl Bildt. Ruotsin romahdusta on vaikea uskoa todeksi.

Kolmas palkinto meni siis Venäjän presidentti Dmitri Medvedeville. Perusteluna oli, että Medvedev on ottanut etäisyyttä Putiniin, tuominnut Stalinin ihannoinnin ja etsinyt sovintoa Katynin tragediaan. Medvedev ei ole saanut palkintoaan eikä tiedetä, ottaako hän sen vastaan.

Carl Bildt on jo kuvattu prenikka kädessään. Juhlakuvassa poseeraa Laarin ja Bildtin lisäksi virolainen Meelis Niinepuu.

Laar kertoi palkinnoista päättäneen kolmihenkisen raadin olleen täysin yksimielinen kahdesta ensimmäisestä saajasta. Sen sijaan Medvedev oli vaikea pala.

Yhdessäkään tiedotteessa ei ole kerrottu, ketä olivat nämä kolme viisasta miestä. Herää epäilys, että taustalla on järjestö ”Kommunismin rikokset”. Sen perustajina on kolme nimeä, kaksi on virolaista, Mart Laar ja Meelis Niinepuu. Kolmas nimi on saksalainen, Damian von Stauffenberg, Aatun adjutantin poika. Hänen isänsä Claus yritti murhata Adolf Hitlerin. Damian von Stauffenberg tunnetaan siitä, että hän uskoo fasismin olevan hyvä aate, jonka Aatu vain pilasi.

Euroopan parlamentin julkilausuma totalitarististen rikosten rinnastamisesta ja tuomitsemista on osa virolaisten salajuonta palauttaa fasismi Eurooppaan. Virolaiset tekevät sen kommunismin ja fasismin rinnastamisen savuverhon alla. Päämääränä on Neuvostoliiton tuomitseminen rikollisvaltiona ja toisen maailmansodan lopputuloksen mitätöinti. Tämän operaation johtavat ideologit ovat Mart Laar ja Tunne Kelam.

Käsittämätöntä ja pelottavaa, miten pitkälle nämä pellet ovat päässeet. Että jakavat jo Dmitri Medvedeville palkintoja!

Medvedevin vastaus tuli omalla tavallaan jo Voiton päivän kommenteissa. Medvedev korosti, että Moskovan juhlallisuuksilla muistutetaan maailmaa siitä, minkä uroteon Neuvostoliitto teki tuhotessaan Natsi-Saksan.

Lähde:
http://uuseesti.ee/30714
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=375833

Ei kommentteja: