sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Bandera ja Ryti

Oikeustieteen tohtori Jukka Lindstedt ja oikeustieteen lisensiaatti Stiina Löytömäki tekivät Jushenkot. Heidän suosituksensa rehabilitoida sotarikollinen Risto Ryti eli todeta vuoden 1946 sotasyyllisyysoikeudenkäynti oikeusvaltion periaatteiden vastaiseksi on samaa sarjaa Baltiassa ja Ukrainassa riehuvan natsikollaboraattoreiden glorifioinnin kanssa. Ukrainan väistyvä presidentti Viktor Jushenko teki viimeisenä kiusantekonaan ukrainalaisille sen, että hän antoi Ukrainan sankarin arvonimen juutalaisten tappaja Stepan Banderalle. Bandera liittoutui Risto Rytin tapaan Hitlerin kanssa toteuttaakseen omia nationalistisia päämääriään.

Euroopassa alkaa muotoutua uusi natsivaltioidenklikki: Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. (Ukraina kuuluu näiden joukkoon, mutta koska maa ei ole EU:n jäsen, jääköön toistaiseksi ulkopuolelle.) Euroopan olisi syytä suojautua pikaisesti fasismilta heittämällä nämä neljä maata ulos EU:sta. EU:n jäseninä ei saisi koskaan olla maita, jotka eivät ole sitoutuneet Nürnbergin periaatteisiin. Näiden maiden päämääränä on palauttaa Hitlerin kunnia. Suomea ajaa tähän roskavaltioiden joukkoon ryssäviha ja Karjalan palautushaaveet.

EU on tuominnut Ukrainassa Banderan kunnianpalautuksen, mutta omien jäsenien suhteen EU on täysin impotentti. Se paljastaa EU:n täydellisen epäonnistumisen niin antifasismin kuin demokratian puolustajana. Natsismin tuomitsemin jää Venäjän ja USA:n tehtäväksi.

Jukka Lindstedtin ja Stiina Löytömäen nimet kannattaa panna mieleen. Kun Venäjän totuuskomissio aloittaa työnsä, Suomesta lähtee viiden vuoden vankeustuomiota tavoittelemaan historian uudelleen kirjoittajat, natseille kunniaa palauttavat Lindstedt ja Löytömäki.

Suomi tarvitsee viipymättä denatsifikaatiota. Helpointa se on, kun vedetään Ryti hirteen. Nyt alkaa olla jo viimeinen hetki. SAFKA (Suomen antifasistinen komitea) on tehnyt tarkat tekniset suunnitelmat, kuinka hirtto toteutetaan. Se edellyttää haudan avaamista, symbolista hirttoa ja Rytin maallisten jäännösten hävittämistä. Nürnbergin sotarikollisten ruumiiden hävittämisestä on tarkat ohjeet, joita voidaan noudattaa ongelmajätteen eli ”natsituhkan” hävittämisessä. Selvää on, että Rytin patsas tulee poistaa paikaltaan.

3 kommenttia:

Valkobandiitti kirjoitti...

Mahtaa olla katkeraa herätä taas uuteen aamuun ja todeta, että Neuvostoliitto ei olekaan syntynyt uudestaan.

Jere kirjoitti...

Hienoa provoa :) Jatka samaan malliin Leena... viihdettä kansa kaipaa.

Viipurin poika kirjoitti...

Leena, on hienoa huomata, että Neuvotoliiton ja demokratian puolustaja löytyy samasta ihmisestä. En vain tiedä miten ne asiat liittyvät toisiinsa...